PORTFOLIO

In mijn portfolio zie je een overzicht van mijn werk. Meest recent werk staat bovenaan en dit loopt zo terug in de tijd tot aan mijn eindexamenwerk van de Kunstacademie. Bekijk mijn CV voor meer informatie.


RECENT WERK

Mijn recent werk bestaat uit zwart/ wit tekeningen. Getekend met houtskoolpotlood op papier of digitaal op een tablet.

In dit werk wil ik laten zien hoe ik de natuur ervaar. Niet vanaf een afstand observerend maar erin wegduiken, me erin onderdompelen, er onderdeel van zijn om van daaruit te tekenen. Ik doe dit het liefst in zwart/wit, met alleen het contrast tussen donker en licht.


GRAFIEK /COLLAGES

Serie werk waarin ik grafiek combineer met bestaand drukwerk. Deze prenten hingen in de jaren 90 op verschillende exposities. Meer weten? Bekijk mijn CV


GRAFIEK

In de jaren 90 werkte ik vaak in het Grafisch Atelier in Utrecht. Hieronder enkele prenten die ik daar maakte. Lees de recensie Grafiek van Marjolein van den Berg heeft boodschap uit de Utrechts Nieuwsblad (19-09-90).


EINDEXAMENWERK KUNSTACADEMIE

In 1988 studeerde ik af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Mijn eindexamenwerk bestond volledig uit herinneringen aan de tijd dat ik op de Watermeerwijk woonde. (Lees hierover in Bos als inspiratie)